TANFOLYAMOK

kézápoló és műköröm építő tanfolyam
részletek
lábápoló tanfolyam
részletek
kozmetikus tanfolyam
részletek
3D, 4D műszempilla tanfolyam
részletek

Résztvevőink elégedettségi adatai

Kattintson ide, a dokumentum letöltéséhez

Minőségpolitika

Kattintson ide, a dokumentum letöltéséhez

TANFOLYAMRA VALÓ JELENTKEZÉS

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Tanáraink

„Hááát…mi mást, csak jót mondhatok egy igazi profi tanárról, aki még nekem is meg tudta tanítani a kémiát és megértetni az anyagismeretet… nagyon felkészült, jó szándékú, de következetesen számon is kéri a leadott tananyagot – fáradozása eredményeképpen egyszerre csak megérthetővé vált számomra a krémes tégelyek addig érthetetlen nyelvezetű összetétel listája…”

K. Z.

Varga Tamás

kémia tanár (master fokozat)

Christine Beauty School szakmai vezető tanára

Anyagismeret, Kémia, Laborgyakorlat, Munkavédelem

Fő célom, hogy önállóan gondolkodó, kreatív, stabil tudással rendelkező és folyamatos fejlődést igénylő szépészeti szakembereket képezzek.

2002 óta tanítok, főiskolai és master kémia tanári végzettséggel rendelkezem.

A szépségiparban 2008 óta dolgozom tanárként és a szakma szépségeit megszeretve mára már értékesítési tanácsadóként is.

Kozmetikusok, lábápolók és műkörömépítők számára oktatok anyagismeretet, alkalmazott kémiát, laboratóriumi ismereteket és munkavédelmet.

„Nemcsak azért szerettem Magdi óráit, mert jó hangulatban teltek el, hanem mert a profik szakmai alázatával, következetes határozottságával az én „botkezemet” is ügyes manikűrössé volt képes fejleszteni.”

M. R.

Nagy Magdolna

Kézápoló, Műkörömépítő Mester, Lábápoló Mester

Kéz-és lábápoló, műkörömépítő szakoktató

Szakmai ismeret, Szakmai gyakorlat (kéz-láb, műköröm)

Megtanítalak a pedikűrözés mesterfogásaira és profivá fejlesztelek a manikűr és műkörömépítés sokrétű és sokszínű világában

2000 óta dolgozom a szakmában, az oktatói végzettségemet az elsők között szereztem meg az országban, azóta rendszeresen gyakorlati oktatóként is dolgozom. Mestervizsgát tettem mindkét szakmában.

Nemcsak a MOSZI ( Magyar Országos Szakmai Ipartestület) elnökségi tagja vagyok, hanem a BKIK ( Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) Kéz és lábápoló, műkörömépítő szakmai csoportjának elnökségi tagjává is választottak.

„Hogy fér ennyi energia, jókedv és türelmes-bátorító segítőkészség egy oktatóba? Az órái nagyon lendületesek, színesek voltak, jó hangulatban szinte elröppentek, észre se vettük, miközben már meg is tanultuk a szakmai anyagot.”

H. A.

Hódi Erika

Kozmetikus szakoktató

Anatómia, Szakmai ismeret, Elektrokozmetika

Hitvallásom: Hozzáértő oktatás és szenvedély a kozmetikus szakma iránt

2001. óta vagyok kozmetikus, és mert időközben beleszerettem a tanításba, 2006. óta több száz kozmetikus tanulót képeztem és készítettem fel sikeresen a szakvizsgára - hiszem, hogy csak szívvel-lélekkel oktatva lehet átadni a megszerzett szakmai tapasztalatokat. Óráimon a kozmetikai szalonkezelések helyes szakmai mozdulat-rituáléját  és anyaghasználat sorrendjét sajátíthatod el, valamint a szakmához nélkülözhetetlen anatómiai ismeretekről lesz szó.

„Mary tanárnőt mindig csodáltam: széleskörűen naprakész és tájékozott volt a leges-legfrissebb szakmai újdonságokban is, látszott, hogy nagyon szereti a szakmáját, az órákon kedves, mindig felkészült volt, jól és alaposan adta át tudását, rengeteget lehetett tanulni tőle.”

M. E.

Hillerné Karmacsi Mária

Kozmetikus mester és okleveles szempilla építő mester-oktató

A szempillaépítés nagy kézügyességet, türelmet, monotóniatűrést igénylő feladat, ennek a tudásnak a professzionális elsajátításához segítelek hozzá iskolánk alap- és emelt szintű képzésein, melynek során számos hasznos elméleti útmutatót, gyakorlati tippet és szakmai fortélyt tanítok meg Számodra.

Kozmetikusként már közel másfél évtizede tevékenykedem, profi sminkes és sminktetoválói végzettségeket is szereztem. Szakmai szenvedéllyel és elkötelezettséggel űzöm a szépítés mesterségét szempilla hosszabítást oktató kozmetikusként: 2008-ban itthon az elsők között lettem okleveles szempilla építő szakember, folyamatosan részt veszek elismert cégek továbbképzésein, többek között a világhírű Olga Volkovától is volt szerencsém tanulni a Lash Art University-n.

„Hazánkfia elmegy Amerikába dolgozni, egy építkezésre. Felszól az egyik munkásnak: - héló… dobd le pajtás a kötelet! Az amerikai értetlenkedve néz rá, nem érti. Újra szól neki: - haver...dobd már le a kötelet! Újfennt semmi. Összeszedi minden angol tudását hősünk: - do you speak english? - yes, yes! - válaszol az amerikai. - akkor dobd már le azt a nyomorult kötelet!”

Cs. H.

Ferenczi-Bakó Enikő

angol nyelvi lektor, műfordító

szakmai idegen nyelv

Amit ígérhetek: amerikai módszer + jó hangulat + beszédcentrikus oktatás!

„Világútlevelet” adok a kezedbe: a szakmában mindenhol meg tudod majd érteni és értetni magad – dolgozz akár külföldön, vagy itthon: bátran tudod fogadni a külföldi vendégeket, hiszen angolul szinte mindenki ért és beszél ma már… Továbbá abban fogok még segíteni Neked, hogy értsd-megértsd, le tudd fordítani a kozmetikumok angol nyelven feltüntetett alapanyagait, hatóanyagait.

Az angol nyelv a szívem-lelkem középpontja: immár 23 éve tanítom és műfordítóként számos kiadványnál működtem közre.

Az Oktatóterem