3D, 4D műszempilla tanfolyam

Kedves látogató!

Iskolánk műszempilla tanfolyamokat átmenetileg nem szervez.

Légy Te is professzionális szempilla-designer!

 • Tudod-e, hogy melyik a legkeresettebb szépségipari szolgáltatás napjainkban?

A szempilla hosszabbítás! A professzionális szempilla „építés” iránti igény világszerte – és hazánkban is - robbanás szerűen nő – ma már egy magára valamit is adó nő nem hagyja ki ezt a - tekintetét hihetetlenül szebbé tevő, férfiakat elvarázsoló pillák adta - csodálatos lehetőséget. A mindennapi ápoltsághoz ma már ez is úgy hozzátartozik, mint az ápolt arc, köröm és rendben tartott frizura.

 • Szeretnéd a legdivatosabb, legkeresettebb szolgáltatást nyújtani vendégeidnek?

Ha igen, itt a helyed! Jelentkezz most professzionális szempilla építő tanfolyamainkra – kezdő, haladó és volume szinteken sajátíthatod el a szakmai fogásokat!

Szépségipari szakember vagy? Bővítsd szolgáltatásod szempilla hosszabbítással!

 • Szeretnéd tovább ill. ugrás szerűen megnövelni szalonod bevételét?

Bővítsd szalonod kínálatát professzionális szempilla építés szolgáltatással - egyszerűen elérheted bevételeid ugrásszerű és tartós növekedését, mert a szempilla hosszabbítás a szempillák első alkalommal történő felhelyezése után további rendszeres karbantartást utántöltést is igényelnek, így egy biztosan visszatérő vendégkörre tehetsz szert.

Jelentkezz most professzionális szempilla építő tanfolyamainkra – kezdő és haladó szinteken sajátíthatod el a szakmai fogásokat! Jelentkezz most!

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Számunkra fontos, hogy a legjobb tudású, legigényesebb munkát nyújtani képes szakemberré válj, akit a vendégei elégedetten és szívesen ajánlanak egymásnak!

Tudtad-e, hogy iskolánkban van arra lehetőséged, hogy több lépcsőben - a kezdő szinttől egészen a legmagasabb mester tudásig – lépésről lépésre elsajátítsd a szempilla építés minden szakmai fogását minden tudás szinten professzionálisan – sőt: a tanfolyamainkon végzettjeinket nem hagyjuk magukra: folyamatos és ingyenes szakmai konzultációs lehetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy mindig, tartósan a legtökéletesebb szolgáltatást tudd vendégeidnek nyújtani!

 • Szempilla kezdőcsomagod nálunk is megvásárolhatod – prémium minőségű pilláinkkal bátran ajánlhatod vendégeidnek a szempilla hosszabbítás tökéletes élményét:

A Christine Cosmetics a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő, prémium minőségű műszempillákat kínál, melyek akár 6 hétig is fennmaradnak, nem terhelnek súlyt a szemre, vízállóak, ellenállnak az izzadásnak, testmozgásnak, könnyeknek, úszásnak és még alvás közben is épen maradnak, miközben viselőjüknek semmilyen természetellenes, kényelmetlen érzést nem okoznak.

 • A gyönyörűen hosszú és dús szempilla a nők leghőbb vágya volt mindig is – most itt a lehetőség, hogy vendégeid álmát Te magad megvalósítsd!

A szempilla építés a legtökéletesebb módja annak, hogy varázslatos, csábító tekintetet varázsoljunk vendégeink számára – a hosszabbítással nemcsak hosszabbak, hanem sűrűbbek, teltebbek és íveltebbek lesznek a pillák - ez az, amire a legtöbb nő vágyik, ráadásul ha professzionális a felhelyezés, az tökéletesen természetes hatást kelt.

Szempilla hosszabbító tanfolyamaink 

LÉGY TE IS PROFESSZIONÁLIS SZEMPILLA DESIGNER!!!

A tökéletes szempilla hosszabbítás sikerélményéhez nemcsak a magas szintű tanfolyami képzés, valamint a szempilla-designer jó kézügyessége és türelme szükséges, hanem elengedhetetlen feltétele a legjobb minőségű anyagok használata is.

Cégünk a legjobb minőségű   szempilla hosszabbító termékeket kínálja, beleértve a ragasztóanyagot és a hozzá kapcsolódó eszközöket is.

Ne feledd: vendégeid a legjobbat érdemlik – a hosszabb, de mégis természetes hatású szempillájukkal természetesnek és szépnek érzik majd magukat, megelégedettségükhöz a professzionális felhelyezési technika sikeres elsajátítása és professzionális anyagok együttesen szükségesek - mindezt nyújtja Számodra a Christine Cosmetics

Tanfolyamainkra jelentkezz most!

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Tanfolyamaink:

Figyelem! A képzés gyakorlati, ezért modellt - bármely tanfolyami szinten - a képzésre jelentkező szakembernek kell biztosítania!

A szempilla építése kezdetben kb. 1,5-2 órát igényel felhelyezésenként, majd a rutinnak köszönhetően ennek időigénye lerövidül 1 órára.

I. Alaptanfolyam

– Szálas mûszempilla felhelyezés alapszintű oktatása –

A képzés gyakorlat orientált, az elején a szükséges elméleti tudnivalókkal kezdünk, mint pl.: szakmai- és anyagismeret, valamint szempilla-marketing és vevőkör építési ismeretek, szempilla hosszabbítás szolgáltatás profitabilitása, stb.), majd az intenzív gyakorlás következik, hogy tökéletesen el tudd sajátítani a szakszerû szempilla hosszabbítás technikáját. Az oktatás végén névre szóló hivatalos, GOLD LASHES oklevelet állítunk ki, amely magyarul, németül és angolul igazolja a szempilla-hosszabbítás tanfolyamod sikeres elvégzését.

Az Alap tanfolyam oktatásának tematikája:

 • Kezdõ készlet tartalmának ismertetése
 • Egészség és biztonság
 • Szembetegségek ismertetése
 • Szakszerû szempilla-hosszabbítás elsajátítása
 • Gyakorlás modellen (modellt a jelentkezõnek kell biztosítani)
 • Utóápolás ismertetése
 • Lakossági termékek ismertetése
 • Swarovski kristály felhelyezésének ismertetése a modellen

Az oktatás idõtartama kb. 3-4 óra.

A tanfolyam díja:

– Kezdőkészlet vásárlásakor ingyenes a tanfolyam, kezdőkészleteink már 39.600.-Ft -tól kaphatóak!
– Kezdõkészlet vásárlása nélkül 25.000.-Ft / fõ

II. Professzionális – haladó szintű - szempillaépítő tanfolyam

Modellt a jelentkezőnek kell biztosítania.

A tanfolyam ideje kb. 3 óra.

Azon gyakorlott szempillaépítőknek ajánljuk, akik már legalább 30 felhelyezést végeztek már el és szeretnének továbblépni a szempilla építés tökéletesítése terén.

Célkitűzésünk, hogy a GOLD LASHES márkanév alatt szolgáltató szakemberek, a márkanévhez hűen, minőségi szolgáltatást végezzenek. Ezért hoztuk létre az alaptanfolyam mellett a haladó képzést, melyen ellenőrizzük a felhelyezés szakszerűségét, illetve segítünk elsajátítani a professzionális szempilla építést. Emellett kipróbálhatóak az új VIP SILK pillák, és legújabb termékeink, a tripla W pillák (három szálas 4D pilla), illetve a TWO-TONE kétszínű pillák.

Aki sikeresen elvégzi a továbbképzést, sorszámozott professzionális szempilla építő oklevelet kap.  

A továbbképzés ára: 18.800.-Ft + Áfa (a felhasznált anyagokat, oklevelet tartalmazza)