Christine Cosmetics Club

Lépjen be Ön is a kedvezmények szépségbirodalmába!

 • Szeretne még kedvezőbben vásárolni, a vásárlásai után folyamatosan kedvezményekben részesülni?
 • Szeretne első kézből értesülni a mindenkori legfrissebb, csak törzsvásárlóinknak szóló akciókról?
 • Szeretné, ha az oktatások és a továbbképzés tandíjai után is részesülhetne az üzletben levásárolható törzsvásárlói kedvezményekben?

Ha igen, akkor Önnek találtuk ki a Christine Cosmetics Club törzsvásárlói kártyát!

FIGYELEM!

Most megelőlegezzük hűségét - minden kedves vásárlónknak, aki legkésőbb 2015. január 31-ig belép kedvezményes törzsvásárlói rendszerünkbe - 20-20 ponttal indulásképpen feltöltjük a kártyáját, mely akár már a rákövetkező vásárlásnál beváltható!

Szerezze be a munkájához szükséges összes anyagot és kelléket szakkereskedésünk és/vagy webáruházunk gazdag termékválasztékából - és jutalmazzuk hűségét:

Mi jutalmazzuk tudásvágyát: vegyen részt workshopjainkon és jelentkezzen tanfolyamainkra a Christine Beauty School-ban - a befizetett részvételi és/vagy tandíj egy részét klubtagjaink máris levásárolhatják szakkereskedésünkben!

Igényelje Ön is törzsvásárlói kártyáját MOST!

TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA SZABÁLYZAT

 1. Christine Cosmetics Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1171 Budapest, Holdsugár utca 12., telephely: 1173 Budapest, Pesti út 41., C épület (a továbbiakban: ”Üzlet”), cégjegyzékszám: 01-09-999252, adószám: 24274926-2-42, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Christine Beauty Shop), telefon: 0036-1-256-5903, 0036-20-952-7171 (Christine Beauty Shop), e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Christine Beauty School), telefon: 0036-1-256-5903, 0036-20-422-4003 (Christine Beauty School) a továbbiakban: ”Christine Cosmetics Kft.”

 2. Christine Cosmetics törzsvásárlói kártya a továbbiakban: ”CCC kártya”. A CCC kártya kibocsátója a Christine Cosmetics Kft. A CCC kártya egy vevőjutalmazási rendszer, amely a jelen Szabályzat 7. pontja szerint meghatározott Szakemberek számára, a jelen Szabályzatban foglalt feltételek mellett vehető igénybe.

 3. A CCC kártya igénylésére, használatára, felhasználási módjára stb. vonatkozó szabályokat tartalmazó jelen szabályzat a továbbiakban: ”Szabályzat”

 4. A CCC kártya érvényessége: 2014. november 10. napjától vagy a kibocsátás napjától a Christine Cosmetics Kft. által történő visszavonásig

 5. A www.christinecosmetics.hu honlap a továbbiakban: ”Honlap”

 6. A Honlapon megtalálható mindenkori Általános Szerződési Feltételek a továbbiakban: ”ÁSZF”

 7. A CCC kártyájára jogosultak köre: kizárólag az ÁSZF 3.4 pontjában meghatározott Szakemberek (a továbbiakban: ”Jogosult”).

 8. A CCC kártya Jogosultja a továbbiakban: ”Kártyabirtokos”

 9. Adatvédelem: a Kártyabirtokos adatainak kezelésére vonatkozó szabályokat a Honlapon található mindenkori adatvédelmi szabályzat (a továbbiakban: ”ASZ”) tartalmazza, az alábbi kiegészítésekkel: a Jogosult elfogadja, hogy a Christine Cosmetics Kft. a CCC kártyára és a CCC kártya által végzett pontgyűjtésre, vásárlásokra és egyéb tranzakciókra vonatkozóan adatkezelést és adatfeldolgozást hajthat végre.

 10. A CCC kártya igénylésének módja: a Jogosultnak igazolnia kell az ÁSZF 3.4 pontjában meghatározottak szerint, hogy Szakembernek minősül és meg kell adnia e-mail címét. A CCC kártya igénylése díjmentes.

 11. A CCC kártyán történő pontgyűjtés módja:

  • a Jogosult az Üzletben és/vagy a Honlapon működtetett webáruházban (a továbbiakban: ”Webáruház”) történt minden, 1.000,- Ft-ot, azaz ezer forintot meghaladó vásárlás esetén, 1.000,- Ft-onként, azaz ezer forintonként 1, azaz egy jutalompontot kap (tehát a 10.000,- Ft-ot meghaladó, de a 11.000,- Ft-ot meg nem haladó vásárlás esetén 10 pontot kap, az 1.000,- Ft-ot, azaz ezer forintot el nem érő összeg (a továbbiakban: ”Maradványérték”) elvész, más Maradványértékekkel össze nem vonható)
  • a Christine Beauty Schoollal képzési szerződést kötött vagy a Christine Beauty School workshopján részt vevő Jogosult a befizetett képzési díj, illetve díj alapján minden, képzési díjként kifizetett 1.000,- Ft, azaz ezer forint után 1, azaz egy pontot kap. Ingyenes workshop esetén a Jogosult 5, azaz öt pontot kap.

 12. A pontok gyűjtése és felhasználása: a pontok bármikor, tetszőleges alkalommal, bármely vásárlás esetén, azonban kizárólag abban a naptári évben használhatóak fel, amelyben a Jogosult a pontot szerezte. Naptári év alatt az adott év január 1. napjától december 31. napjáig tartó időszak értendő. A korábbi naptári évben szerzett pontok az azt követő naptári évben nem használhatóak fel. Ez alól kivételt képeznek az adott naptári év december 1. napja és december 31. napja között szerzett pontok, melyek a következő év január 1. és 31. napja között felhasználhatóak, továbbá kivételt képeznek a 2014. november 10. napja és 2014. december 31. napja között szerzett pontok: ezen pontok a 2015-ös naptári évben is felhasználhatóak. A CCC kártya felhasználása kizárólag az Üzletben lehetséges, a CCC kártya felmutatásával, a Webáruházban történt vásárlás során a pontok felhasználása nem lehetséges.

 13. A pontok értéke: minden egyes pont értéke 50,- Ft, azaz ötven forint (tehát 100.000,- Ft értékű vásárlás esetén a Jogosult 100 pontot kap, a 100 pont együttes értéke 5.000,- Ft).

 14. A CCC kártya pótlása: a Jogosult tudomásul veszi és elfogadja, hogy a CCC kártya eltulajdondítása, elvesztése, megsemmisülése vagy bármilyen módon történő megsérülése esetén a CCC kártya pótlásának díja 500,- Ft, azaz ötszáz forint.

 15. A CCC kártya letiltása, a CCC kártya harmadik személy általi használata: a CCC kártya elvesztése vagy eltulajdonítása esetén a Jogosult jogosult a CCC kártyát a Christine Cosmetics Kft. jelen Szabályzat 1. pontjában foglalt e-mail címeinek valamelyikén vagy az Üzletben személyesen letiltatni. A Jogosult tudomásul veszi és elfogadja, hogy a CCC kártyát kizárólag a Jogosult jogosult használni, harmadik személynek semmilyen jogcímen nem jogosult átadni vagy harmadik személyre áruházni. A Jogosult továbbá tudomásul veszi és elfogadja, hogy a harmadik személy általi jogosulatlan kártyafelhasználásért a Christine Cosmetics Kft-t semmilyen felelősség nem terheli.

 16. A CCC kártya visszavonása: a Jogosult elfogadja és tudomásul veszi, hogy a Christine Cosmetics Kft. bármikor jogosult a CCC kártya használatát felfüggeszteni, a CCC kártyát visszavonni, ha alapos okkal feltételezhető, hogy a CCC kártyával visszaélés, szerződésszegő használat vagy más jogsértés történt szegés stb. gyanúja merülhet fel, függetlenül attól, ezen jogésértésnek a Kártyabirtokos alanya-e vagy sem.

 17. A CCC kártyával kapcsolatos ügyintézés, ügyfélpanasz helye, illetve módja: az Üzletben személyesen vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

 18. A Szabályzat módosítása: a Jogosult tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Christine Cosmetics Kft. bármikor jogosult, előzetes értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani a jelen Szabályzat rendelkezéseit, azzal, hogy a Christine Cosmetics Kft. a Szabályzatot, illetve a módosított Szabályzatot a Honlapon közzéteszi.

 19. A Szabályzat időbeli hatálya: a jelen Szabályzat a hatálybalépésnek napjától a módosítás napjáig van hatályban.

  A jelen Szabályzat kelte és hatálybalépésének napja: 2014 november 10.

A jelen Szabályzatot készítette Dr. Nagy Attila MBA, ügyvéd (Dr. Nagy Attila MBA Ügyvédi Iroda, 1088 Budapest, Bródy Sándor utca 2., II. emelet 11., www.drnagyattilamba.hu)